D.Bakır ve Bingöl'den Peş Peşe Acı Haber Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, PKK'lılar tarafından yapılan saldırı neticesinde 5 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.

24 Agustos 2016 - 16:02:46

Çıktı Al

Yorum (0)

Bölgede operasyonlar devam ediyor. Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 8 asker ise yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye takviye askerler gönderildi, saldırı yapan PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için hava destekli operasyon yapılıyor. BİNGÖL'DE 1 ASKER ŞEHİT OLDU BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi Cehennem Ormanları'nda PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için yapılan operasyonda PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etmesi neticesinde uzman çavuş Kerim Üye şehit oldu.Karlıova'da Cehennem Ormanları'nda bulunan PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için güvenlik güçlerin iki gün önce yaptığı hava destekli operasyon halan daha devam ediyor. Operasyon kapsamında bugün PKK'lıların araziye tuzakladığı mayın patlaması neticesinde Afyonkarahisarlı uzman çavuş Kerim Üye şehit oldu. Bölgede güvenlik güçleri ile PKK'lıları tesirsiz hale getirmek için operasyonlar devam ediyor. Cehennem Ormanları'nda dün çıkan çatışmada geçici köy korucuları İdris Demir ile Tarık Aydemir şehit oldu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Bomba atmaya çalışan çocuğun elinde patladı!
Adana'nın Ceyhan ilçesinde polise atmak istediği el yapımı bomba 16 yaşındaki bir çocuğun eli patladı.
07.11.2016
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
Boşanma Avukatı Ne İş Yapar?
17.11.2023
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi: Hair Center of Turkey
20.10.2023
Aralarında O İsimler de Var 65 İş Adamı İçin Tutuklama Talebi!
FETÖ kuruluşu olan TUSKON'a yönelik yapılan 'soruşturmada gözaltına alınan 65 iş adamı tutuklandı.
08.09.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
24.09.2023