Rus İstihbarat Gemisi O Bölgeye Geliyor
Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 'Kildin' adlı istihbarat gemisi, Akdeniz'e doğru yola çıktı

22 Agustos 2016 - 10:34:23

Çıktı Al

Yorum (0)

Rus Donanması'na ait istihbarat gemisi 'Kildin', Marmara Denizi'nden saat 08.00'de Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Bir Sahil Güvenlik Botu'nun eşlik yaptığı askeri gemi, saat 09.50'de Çanakkale önlerine kadar geldi.

Boğazda manevra yapılması en güç nokta olan Nara Burnu'nu dönen gemi Kilitbahir Köyü'nde 'Dur Yolcu' yazısı önünden geçtikten sonra Ege Denizi'ne doğru yoluna devam etti. Geminin Akdeniz'e ineceği söylenildi.

ALMAN SAVAŞ GEMİSİ DE ÇANAKKALE BOĞAZI'NDA

Çanakkale Boğazı'na Ege Denizi'nden giriş yapan 'F212' borda numaralı 'Karlsruhe' isimli Alman savaş gemisi, Çanakkale Boğaz Komutanlığı Nara Deniz Üssü'ne geldi. Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na saat 08.00'da gelen Alman savaş gemisi 'Karlsruhe', 1.5 saatte Çanakkale önlerine kadar geldi. Kilitbahir Köyü'nde 'Dur Yolcu' yazısının önünden geçen savaş gemisine bir Türk Sahil Güvenlik Botu eşlik yaptı. Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'nın Nara Deniz Üssü önlerine geldiğinde yol kesen 'Karlsruhe'ye, bu defa Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'Söndüren-4' ve 'Söndüren-7' römorkörü eşlik yaptı. Alman savaş gemisi, Çanakkale Boğaz Komutanlığı Nara Deniz Üssü Limanı'na yanaştı. Savaş gemisi geliş nedeni ilgili bilgi verilmedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İki Ülke Arasında Gerilim Giderek Artıyor
Suriye'de yaşanan iç savaş tablo hiç beklenmediği kadar karanlık. Rejim güçleri Rusya'nın hava saldırıları yardımıyla Halep kentine yönelik yapılan operasyonda, ABD' Moskova Yönetimi' çok sert tepki geldi.
29.09.2016
ABD O Uçağı Düşürdü
Suriye' Deir Ez-Zor kentinde, ABD'ye ait insansız hava aracını düşürdü. ABD öncülüğünde koalisyon savaş uçakları, geçtiğimiz günde aynı bölgede Esed rejimini vurmuştu sonra da, "Yanlışlıkla vurduk" açıklamasını yapılmıştı.
19.09.2016
CIA Başkanı: Çok Önemli Açıklamada Bulundu
ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, Irak ve Suriye' devlet yapısı telafi edilemeyecek şekilde bozulmuş olabileceğini söyledi.
09.09.2016
Putin sert açıklama yaptı
Putin'nin açıklamasında, Rus ordusu kimseyi tehdit etmediğini kaydederek, “Bunun altını çizmek isterim, herkes duysun” dedi.
12.11.2016
Bu İtiraf Tarihe Geçer Kritik Durumdayız
İngiltere’ birlikten ayrılması peşinden Slovakya’nın Başkenti Bratislava’da yapılacak AB liderler zirveden önce konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, birliğin kritik bir durumda olduğu söyledi.
16.09.2016
İsrail Gazze Arasında Sıcak Saatler Yaşandı
İsrail Ordusuna bağlı savaş uçakları Gazze'nin bazı bölgelerine karşı hava harekatı yapmaya devam ediyor, küresel anlamda tepkiler ise gelmeye devam ediyor.
22.08.2016