Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Önemli Açıklama Yaptı
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gaziantep?te yapılan PKK saldırısını lanetledi.

21 Agustos 2016 - 12:06:41

Çıktı Al

Yorum (0)

Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da hesabından, Gaziantep'in kardeşliğin, dayanışmanın ve istiklalin şehri olduğunu söyleyerek hain, menfur, vahşi saldırıyı lanetlediğini açıkladı.
Kurtulmuş, paylaşımında, "Saldırıda yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Hepimiz şunu bilmeli ve unutmamalıyız ki Sayın Cumhurbaşkanı'mızın söylediği gibi bu bir ikinci İstiklal Savaşı'dır dedi.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Hakkari’de patlama meydana geldi! 1 ölü var
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde boş alandaki bir cismin patlaması sonucu yaralanan 11 yaşındaki Umut Ayvalık yaşamını kaybetti.
11.10.2016
Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna PKK'lılar Tarafından Saldırı Yapıldı
Artvin? Kemal Kılıçdaroğlu?nunda olduğu CHP konvoyuna yönelik yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda 1 şoför, 2 astsubay yaralandı.
25.08.2016
TEM'de Feci Kaza Meydana Geldi
TEM Otoyolu İkitelli mevkii O3 bağlantı yan yolda ters yönden gelen bir araba, karşı yönden gelen TIR?la çarpıştı. Kazada araba içerisinde sıkışan 3 şahıs yaşamını yitirdi 3 şahıs ise yaralandı.
22.08.2016
Yine Acı Haber! Çok Sayıda Ölü Var!
Feci olay Hatay'da meydana geldi. Suriyelileri taşıdığı minibüsü kaza yapması neticesinde ilk belirlemelere göre şahıs yaşamını yitirdi.
26.08.2016
Yenibosna bombacıları İstanbul'a getirildi.
İstanbul Yenibosna'daki bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla aranan ve Aksaray'da yakalanan PKK'lı terörist ile beraberindeki 2 kişi, İstanbul'a getirildi.
07.10.2016
Tombili'nin heykeli çalındı
Kadıköy Ziverbey’de bir kaldırım taşında verdiği poz ile fenomen haline gelen şişman kedi Tombili’nin heykeli çalındı.
08.11.2016