FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.

21 Agustos 2016 - 09:00:20

Çıktı Al

Yorum (0)

Hain darbe girişiminde bulunan, ardından gizli tanık ola İzmirli general, Ankara'da darbecilerin toplandığı evi polislere gösterdi.
Ankara Çukurambar'da bu lüks evde darbe girişimin senaryosunda son detaylar konuşuldu. Toplantılara, firari imam Adil Öksüz de katıldı. FETÖ'cüler, 15 Temmuz öncesi, her akşam bu evde toplandı. Kızılırmak mahallesinde lüks sitede bulunan Çınar Apartmanı'nın 2. katında daireyi FETÖ okulları öğretmeni A.Ö'nün kiralıdığı belirlendi. Komşular, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
Kamera kayıt cihazlarını söktüler
Lüks evin FETÖ'nün eğitim kurumlarında öğretmen olarak çalışan A.Ö. tarafından 1 sene önce, aylık 2 bin 400 TL'den kiralandığı saptandı. Eşi de kendisi gibi FETÖ'ye bağlı Atlantik Eğitim Kurumları'nda öğretmen olan A.Ö.'nün, darbe girişimi başarısız olması nedeniyle Adil Öksüz'ün deşifre olmaması için harekete geçtiği tespiti yapıldı. A.Ö.'nün 24 Temmuz günü toplantılara katılanlar görüntüleyen binanın kamera kayıt cihazı söküldüğü ortaya çıktı. Aracına çarpıldığını, kamera görüntülerine ihtiyacı olduğunu öne süren A.Ö., kayıt cihazının bulunduğu odanın anahtarını istedi. Bir süre sonra, panodan kayıt cihazın söküldüğü ve A.Ö.'nün de kayıplara karıştı. Şüpheli eşyalarını ise taşınma bahanesi ile akrabaların kamyona yükleyip götürdü.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Başbakan Yıldırım'dan Yeni Anayasa Müjdesi
Başbakan Yıldırım, "İnşallah değişikliği gerçekleştirir, bu tartışmayı da gündemden çıkarırız" dedi.
08.11.2016
İnternet erişim engellendi!
İnternete girmekte büyük zorluk yaşanıyor. Facebook, Twitter, Whatsapp, instagram ve Youtube kanallarına erişimler kısıtlandı.
04.11.2016
Ordu Millet El Ele etkinliğini iptal etti
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 10 Kasım için planlanan 'Ata'nın Huzurunda Ordu Millet El Ele' etkinliğinin iptal edildiğini açıkladı. Neden iptal olduğu hakkında bilgi verilmedi.
10.11.2016
Merakla Beklenen İşte O Reyting Neticeleri
22 Eylül reyting neticeleri belli oldu ve Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü ile Show Ana Haber'i geçti 22 Eylül Perşembe gecesi reyting birincisi oldu. reyting sıralamasında ilk 20'ye giren program ve diziler.
23.09.2016
Yola Düşen Pazar Çadırı Faciaya Neden Oldu
İstanbul Kadıköy'de D-100 kara yolunda bir TIR, yola aniden düşen pazar çadırından kurtulmaya çalışırken kamyonete aniden çarptı. Kamyonetin devrilmesiyle birlikte bu defada başka bir araba kazaya karışmış oldu.
21.09.2016
Kış Saati Uygulaması Sona mı Erdi?
Yaz saati uygulaması devam etmesi öngören karar Resmi Gazete'de yayımlanmış oldu.
08.09.2016