Akın Atalay'ın avukatı açıklama yaptı
Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.

12 Kasim 2016 - 17:39:38

Çıktı Al

Yorum (0)

Akın Atalay'ın tutuklanmasının ardından Avukat Bahri Belen açıklamalar yaptı.

Bahri Belen'nin açıklamasında, "Bütün yurt sathındaki siyasal iktidarın baskısından açık ve net olarak anlaşılıyor. Daha önceden de söylediğim gibi bu olay ve dün yaşadığımız derneklerin kapatılma olayı ve bir avukatlık bürosunun basılarak mühürlenmesi olayı artık hukuk mücadelesinde belli bir noktanın değil, yani hattı müdafaa yok sathı müdafaa noktasına geldiğimizi göstermektedir. Hukuku, demokrasiyi, hak ve özgürlükleri biz avukat arkadaşlar olarak sonuna kadar savunucaz. Çünkü bu ülkenin kurtuluşu belki bunları savunacak biz ısrarlı avukatlarla olacaktır. Bu saate kadar bu sonucu bilmemize rağmen bekleyen tüm arkadaşlara ve meslektaşlara meslektaşım olmayan varsa onlara da en derinden teşekkürlerimizi ve saygılarımızı iletiyoruz. Sağ olun arkadaşlar" şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İstanbul Korkutan Uyarı! Acaba Marmara Depremi mi Olacak ?
Yıllardır konuşulan Marmara depremi yeniden gündeme geldi. Marmara fay hatlarının deprem potansiyeli Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ikinci gününde konuşuldu. Acaba Marmara’da deprem mi olacak?
09.11.2016
Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna PKK'lılar Tarafından Saldırı Yapıldı
Artvin? Kemal Kılıçdaroğlu?nunda olduğu CHP konvoyuna yönelik yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda 1 şoför, 2 astsubay yaralandı.
25.08.2016
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016
TSK PKK'ya Ağır Darbe İndiriyor
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari' Yüksekova ilçesi Dağlıca İki yaka kırsalına yapılan hava harekatında, bölgede tespit yapılan bir sabit üç dinamik hedef imhası yapıldı 7 PKK'lı ise tesirsiz hale getirildi.
13.09.2016
Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.
09.11.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016