İstanbul’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de eşlik etti.

07 Kasim 2016 - 01:59:13

Çıktı Al

Yorum (0)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu, Şişli ve Sultangazi ilçelerinde daha önceden belirlenen yerlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Zehir tacirlerine yapılan operasyona polis, özel harekat ve polis helikopterleri havadan destek verdi.

Beyoğlu-Devşirmeler Sokak’taki bir apartmanda bulunan daireye baskın yapan polis ekipleri, kapıyı kırdıktan sonra içeri girerek dairede ve bölgede aramalar yaptı. Evi ve bahçeyi didik didik arayan polis ekipleri iki adet ruhsatsız silah buldu. Herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmayan operasyonda, ekipler aramalarına devam etmektedir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İnternet erişim engellendi!
İnternete girmekte büyük zorluk yaşanıyor. Facebook, Twitter, Whatsapp, instagram ve Youtube kanallarına erişimler kısıtlandı.
04.11.2016
Tunceli'den Acı Haber!
Tunceli'deki çatışmada yaralanan ve Elazığ'da tedavi altına alınan 2 askerden 1'i şehit oldu.
28.11.2016
Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi
Beylikdüzü Spa Merkezi: As Spa Merkezi
07.08.2023
Van’da PKK Saldırısı: 3 Korucu Şehit Oldu
Van Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler korucu minibüsünü saldırdı. 3 korucu şehit oldu 1 sivil hayatını kaybetti.
09.11.2016
Sosyal Medya Fenomeni Simay Duygun
Sosyal Medya Fenomeni Simay Duygun
23.04.2023
FETÖ'cüler O Evde Hain Planı Yaptı
FETÖ darbe girişimin öncesi, Adil Öksüz ve darbeci askerlerin her gece toplanarak hazırlık yaptığı öğrenildi. FETÖ'cü hainlerin toplandığı ev, Çukurambar'da bulunuyor. Darbecilerin toplantılarına şahit olan apartman sakinleri, "Her gece üçer şahıs geliyor, 3 saat kalıyordu.
21.08.2016