Fenerbahçe bombayı patlattı
Fenerbahçe Sunderland takımından Jeremain Lens'i 1 yıllığına kiraladı.
Anasayfa  >   Spor

30 Agustos 2016 - 13:00:34

Çıktı Al

Yorum (0)

Fenerbahçe, Sunderland’den Jeremain Lens’i kadrosuna kattı. Oyuncuya ödenecek para açıklanmazken, Lens 1 yıl sarı-lacivertli formayı kiralık olarak giyecek.

Fenerbahçe resmi siteden yapılan açıklama şöyle;
“Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Sunderland’da forma giyen Jeremain Lens ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kendisi ve kulübüyle 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. 1987 doğumlu Hollandalı futbolcu, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek. Futbolcumuzun imza töreniyle ilgili detaylar daha sonra duyurulacaktır. Jeremain Lens’e Fenerbahçe’ye hoşgeldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz. FENERBAHÇE FUTBOL AŞ.”
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Beşiktaş'tan Bomba Transfer
Beşiktaş Kulübü, epey bir zamandır transfer gündeminde olan Samir Nasri ve Aboubakar'ı bir seneliğine kiralık olarak kadrosuna katmış oldu.
25.08.2016
Trabzonspor Taraftarlarına Çok Önemli Açıklamada Bulundu
Trabzon spor Kulübü, son zamanlarda asbaşkan Ahmet Çubukçu ve kulüp genel müdürü Sinan Zengin'adlarını kullanarak taraftarlara loca ve kombine satışı yapmak için uğraşan dolandırıcılar olduğunu söyledi.
08.09.2016
Beşiktaş Transferde Hız Yaptı
Başkan Fikret Orman transfer görüşmeleri için Portekiz'de bulunurken, siyah-beyazlıların bir hafta içinde üç yeni ad duyurması bekleniyor.
21.08.2016
Kadıköy'de Müthiş Zafer!
Fenerbahçe, Manchester United'ı 2-1 mağlup ederek, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda liderliğe yükselerek puanını 7'ye çıkarttı.
04.11.2016
Galatasaray O İsimleri İhraç Mı Ediyor
Galatasaray' Hakan Şükür, İsmail Demiriz, Arif Erdem, Şahabettin Harput ve Hüseyin Avni Mutlu üyelikten ihracı yapıldı.
21.09.2016
Galatasaray Derdiyok'u KAP'a bildirdi
Galatasaray, Eren Derdiyok'un transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
01.08.2016